Kraków Wspólnie – Integracja. Master Class

[PL]

Jesteśmy partnerem kolejnego super projektu – “Kraków Wspólnie – Integracja. Master Class” „Eko-integracja”. Jest to cykl ośmiu, całkowicie bezpłatnych spotkań związanych z ekologią. Zajęcia przeznaczone są dla dzieci i młodzieży mówiących w języku polskim lub ukraińskim w dwóch grupach wiekowych: 10-14 i 15-18.

Wykonanie własnych kosmetyków naturalnych, warsztaty decoupage czy podstawy introligatorstwa to tylko kilka z wielu zajęć, których będą dotyczyć spotkania. Możesz zapoznać się z dokładnym planem tutaj: shorturl.at/opBIX

Zajęcia odbędą się na Nowej Hucie. Termin pierwszego spotkania to 21.04. Zapisz się tutaj: shorturl.at/efhO5

Projekt Kraków Wspólnie jest organizowany przez Fundację Internationaler Bund Polska przy współpracy z Wydziałem Edukacji UMK, finansowany przez Fundusz Narodów Zjednoczonych na rzecz Dzieci (UNICEF).

[UA]

Ми є партнерами ще одного чудового проекту – «Краків Разом – Інтеграція. Майстер-клас» «Екоінтеграція».

Це серія з восьми БЕЗКОШТОВНИХ зустрічей на тему «екоінтеграція». Заняття розраховані на дітей та підлітків, які розмовляють польською або українською мовами, у двох вікових групах: 10-14 та 15-18 років.

Виготовлення власної натуральної косметики, майстер-класи з декупажу чи ази створення палітурок – лише деякі з багатьох заходів, які охоплюватимуть зустрічі. Точний план можна переглянути тут: shorturl.at/opBIX

Заняття проходитимуть у Nowej Hucie. Дата першої зустрічі 21 квітня. Зареєструйтеся тут : shorturl.at/efhO5

Проект Kraków Together організовує Internationaler Bund Polska Foundation у співпраці з Департаментом освіти Університету Миколи Коперника та фінансує Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ).

[ENG]

We’re happy to announce that we are a partner of yet another great project – „Kraków Together – Integration. Master Class” “Eco-integration”.

It’s a series of eight FREE meetings related to ecology. Classes are intended for children and teenagers speaking Polish or Ukrainian in two age groups: 10-14 and 15-18.

Natural cosmetics workshop, basics of decoupage or bookbinding are just a few of the many activities that the meetings will cover. You can see the exact plan here: shorturl.at/opBIX

Classes will take place in Nowa Huta. The date of the first meeting is April 21. Sign up here: shorturl.at/efhO5

The Kraków Together project is organized by the Internationaler Bund Polska in cooperation with the Department of Education of the Nicolaus Copernicus University, and financed by the United Nations Children’s Fund (UNICEF).

O nas

Inicjujemy, wspieramy i kreujemy działania na rzecz rozwoju twórczości i kreatywności, społeczeństwa wiedzy i kultury współistnienia. Obudzić kreatywność i innowacyjność w nas samych i innych.

Znajdź nas